Facebook

Med i ginko 400g

Proizvođač: RADOST PRIRODE

MED I GINKO - Ginko postoji već 300 milijuna godina i time nosi status najstarije preživjele vrste drveća na Zemlji. Ova drevna biljka djeluje na poboljšanju iskoristivosti kisika i na taj način poboljšava pamćenje, koncentraciju i druge mentalne sposobnosti.

Cijena: 105,00 kn
  • Jedinica u paketu 1
  • Opis

Dosad je provedeno puno istraživanja o ekstraktu lišća Ginka, pogotovo u Njemačkoj i Francuskoj te je Ginko pokazao značajne rezultate u liječenju Alzheimerove bolesti, cerebralne ateroskleroze, gluhoće, demencije, depresije, problema s vidom, Raynaudovog sindroma, bolesti krvožilnog sustava.

Istraživanja su pokazala kako Ginko pokazuje izvrsne antioksidativne sposobnosti u poboljšanjima trombocita i živčanih funkcija, protoka krvi do živčanog sustava i mozga. Također je značajno utjecao na smanjenje viskoznosti krvi, a najučinkovitiji je u poboljšanju protoka krvi u rukama i nogama kao i u smanjenju kratkoročnog gubitka pamćenja; sve je više tvrdnji da utječe na potenciju.

NAČIN KORIŠTENJA: do jedne čajne žličice dnevno ujutro i na večer.

 

Napomena: Ginko ne trebaju koristiti trudnice, dojilje, osobe sa poremećajima koagulacije krvi, epilepsijom, konvulzijama. Pacijenti koji se spremaju za operaciju dva tjedna prije operacije trebaju prestati koristiti ginko. 

Proizvod i cijena:

  • MED I GINKO 400g - cijena 105kn
×

Logiranje